» Höst och regn, utan ridhus... IGEN.

Tycker det är lite komiskt 2011 bodde vi ett år fram till förra sommaren på ett stall som inte hade ridhus. Hösten var såklart mörk, ruskig och fylld med en hel del regn och tidvis dåliga ridunderlag på banan. Förra året då L fick flytta till hubertus drog jag en lättnadens suck, Inga manegelösa höstar och vintrar längre.
Passligt blev hon ju skadad förra året, så de var sist och slutligen inte så stor skillnad fanns ridhuset eller inte, vi använde den inte i alla fall.
 
NU då L är i bra skick, pigg och kry och fresh, arbetsvillig och medgörlig- ja då är vi utan ridhuset IGEN. Jag klagar inte, gillar att rida ute och lite regn skadar inte, men bottnen på ridbanorna gillar inte denna mängd som kommit under dagens lopp. pöligt, lölligt och jaa... ingen höjdare att rida en stor tung häst på. Saken blir ju såklart inte bättre av att L inte är världens smartaste häst att rida ut på heller... men vi kommer nog på nåt sätt att få detta att fungera!
 
Ridhuset vi hade är 5 före nerplockat och snart står där bara grunden kvar. det tar ennu ett bra tag innan den nya fina hallen står prydligt på sin plats, men innan året är slut kommer den att stå där och smycka gårdsplanen på nytt! Kan knappt vänta!!
 
Så fram tills det önskar jag en relativt torr höst med så minimalt nederbörd i form av regn som bara möjligt. Och OM det skall regna så skulle de vara fint om det regnade nattetid! ;)
Dagens tanke ang hösten, regnet och jaa... våta ridbanor.
Bra på förra stället var fri tillgång till en travbana, där fick L galoppa av sig många ånger under året vi bodde där! :)
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback