» Ridtur i skogen

I måndags hade L vilodag efter tävlingen, jag var till stallet och matade hästarna på kvällen och hon såg nöjd ut med sin tillvaro.
Igår tisdag hade vi inte vädret på vår sida. Regnet hävde ner nästan hela dagen och ridbanorna var våta, plaskiga och mjuka till följd av skurarna. Hade ingen större lust att rida där med L för hon halkar lätt pga sin storlek och gillar allmänt inte att röra sig mjukt då underlaget inte är i skick.
 
Som tur råkade Caroline vara påväg ut på skritt tur med hennes häst Lafi, och vi hakade på! Och det var jätte skönt!! L är ingen säker terränghäst och vi behöver alltid en kompis med, annors funkar det inte. Lafi är en perfekt stöttepelare åt L, hon Gick hela skogsturen med pannan fast i Lafis bak och nästan sov! :D
 
Då vi kom ut ur skogen gick vi ennu en liten rutt runtom vid bostadsområdena vid stallet, så länken tog allt som allt en timme typ. Skönt var det och vädret hade klarnat också, så vi njöt nog alla av den länken! :)
 
Hoppas ridbanorna hinner torka upp nu så man kan rida resten av veckan där, för på lördag är det tävling igen, så vill hinna få henne genomriden tills det!
 
Foto: A-K Åkers



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback